Skip links
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 
1.1. Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує "Underground Barbershop", якому належить сайт underground-barbershop.kiev.ua від користувачів сайту при реєстрації на сайті underground-barbershop.kiev.ua, а також при використанні сайту underground-barbershop.kiev.ua. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Для того, щоб провести реєстрацію на сайті underground-barbershop.kiev.ua та використати сайт underground-barbershop.kiev.ua, Користувач повинен уважно ознайомитись з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» на сайті underground -barbershop.kiev.ua у розділі «Мій профіль». 

1.3. Користувач не має права використовувати сайт underground-barbershop.kiev.ua, якщо він не погоджується з умовами цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досяг установленого законом віку, коли він має право укладати угоди з "Underground Barbershop".

1.4. Реєструючись на сайті underground-barbershop.kiev.ua, Користувач та вносячи персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або вчиняючи будь-які дії в рамках сайту underground-barbershop.kiev.ua та/або використовуючи будь-яку Частину Сайту Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї політики конфіденційності. Користувач надає "Underground Barbershop" право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача на умовах Даної Політики конфіденційності.

1.5. Ця Політика конфіденційності не регулює та "Underground Barbershop" не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних користувача третім особам, які не перебувають у володінні або під управлінням underground-barbershop.kiev.ua та фізичними особами, не є працівниками underground-barbershop.kiev.ua, навіть якщо Користувач отримав доступ на сайти, товари або послуги цих осіб за допомогою Сайту underground-barbershop.kiev.ua або розсилки.

1.6. Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки та захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та персональних та інших даних користувача. "Underground Barbershop" не несе відповідальності за шкоду, заподіяну таким доступом. 

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних "Клієнти "Underground Barbershop"" буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, вказану під час реєстрації. 

2. ЯКІ ОСОБИСТІ ДАНІ МОЖУТЬ ЗБИРАТИСЯ. 
Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по-батькові Користувача, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування.

    Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача та надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних у кошику між відвідуванням; 
    IP-адреса користувача, щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача; 
    інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційовані Користувачем; 
    поведінка користувача на сайті; 
    Вся інформація, яку ми збираємо «як є» і не змінюється в процесі збору даних. 

3. ЯК ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВАС ВИКОРИСТОВУВАТИмеСЯ КОМПАНІЄЮ. ЦІЛЬ ВИКОРИСТАННЯ.
Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, електронну адресу, пароль для ідентифікації вас як користувача underground-barbershop.kiev.ua. Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по батькові, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування на сторінках underground-barbershop.kiev.ua, адресу для надсилання кореспонденції. 

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вам про нові можливості, акції та інші новини underground-barbershop.kiev.ua. Користувач завжди може відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у відповідному розділі особистого кабінету або безпосередньо у листі, який отримав на свою електронну пошту.

Інформація про Вас, у тому числі персональні дані, використовуються для забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань щодо надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиція нових послуг, передачі будь-якої інформації, що відрізняється від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, покращення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних,

В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Сайту та підвищення іміджу Сайту, ми можемо розкривати статистику роботи нашого сайту, не розкриваючи при цьому персональних даних та інформації, що є комерційною таємницею. 

4. УМОВИ НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО БАЗИ ДАНИХ.
Ми не передаємо персональних даних третім особам, за винятком випадків, передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з цією Політикою Конфіденційності, дає право "Underground Barbershop" розкривати свої персональні дані третім сторонам, що надають послуги "Underground Barbershop", зокрема, але не виключно, обробні платежі, що доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати інформацію користувача лише у випадку, якщо вони надають послуги "Underground Barbershop" і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги. 

Також розкриття персональних даних провадиться при замовленні Користувачем товарів/послуг на underground-barbershop.kiev.ua постачальнику таких товарів послуг, але тільки в обсязі,

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного благополуччя та прав людини, зокрема, але не виключно: 

    за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право подавати заявки та отримувати такі дані; 
    у випадку, якщо, на думку "Underground Barbershop", Користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів та угод між "Underground Barbershop" та Користувачем. 

5. ЯК ЗМІНИТИ/ВИДАЛИТИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ АБО ВІДПИСАТИСЯ ВІД ПЕРЕДПЛАТИ.
Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, для цього достатньо написати нам на пошту hello@underground-barbershop.kiev.ua або за телефоном +38 (073) 404-55-44 
. barbershop.kiev.ua, для яких потрібна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації. 
Персональні дані Користувача зберігаються до видалення Користувачем. 
Достатнім повідомленням Користувача про видалення або іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), надісланий на електронну пошту, вказану Користувачем. 

6. КОНТАКТНА АДРЕСА ДЛЯ БІЗНЕСУ У ВИПАДКУ ВИНИКНЕННЯ ПИТАНЬ.
У разі виникнення запитань, побажань, скарг щодо інформації, яку Ви надаєте, будь ласка, пишіть нам на пошту hello@underground-barbershop.kiev.ua. 
Користувачеві за письмовим запитом та при пред'явленні документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних. 

7. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ, ЗБИРАЄМО.
Ми докладаємо всіх зусиль для захисту конфіденційності даних. Усі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або кількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні поза нашою корпоративною мережею. Тільки співробітники "Underground Barbershop", яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібний доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Усі працівники, які мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам. 

8. ЗМІНИ У ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.
Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. У цьому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб поінформувати про те, як "Underground Barbershop" на underground-barbershop.kiev.ua захищає інформацію про користувачів. 

"Underground Barbershop" не несе відповідальності за збитки або збитки, завдані Користувачем або третіми особами внаслідок помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, про порядок розміщення даних та інші технічні питання. 

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ.
У випадку, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону або недійсним, це не вплине на інші положення, що не суперечать закону, вони залишаються в повній силі. і є дійсними, а будь-яке недійсне положення або положення, яке не може бути виконане, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим у тій мірі, якою це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання. 

Користувач має права, передбачені Законом України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли при використанні сайту underground-barbershop.kiev.ua він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами цієї Політики конфіденційності та діє доти, доки на сайті underground-barbershop.kiev.ua зберігається будь-яка інформація про користувача, у тому числі персональні дані. 


Зміни від 01.12.2021